Други

„SOS Българска роза“ ще бъде каузата на третия сезон на Maximal Revenge

  10.03.2022 10:53             
„SOS Българска роза“ ще бъде каузата на третия сезон на Maximal Revenge
Гуспа и Владо

Приключенското онлайн риалити се излъчва тази есен под мотото „Реванш за българската роза“

„SOS Българска роза” е каузата на третия сезон на първото българско онлайн риалити за приключения, битки и история – Maximal Bulgaria.

Единайсет мъже и единайсет жени ще влязат тази есен в ожесточена битка с невиждани игри и мащаб. Всички те са познати на аудиторията с постиженията си в най-рейтинговите телевизионни формати в последните години – „Survivor“, „Фермата“, „Игри на волята“, „Един за друг“ и „Къртицата“.

Освен за собствена слава, те ще се борят и за да вземат „Реванш за българската роза“. Каузата е продължение на инициативата „SOS Българска роза“, която след тежката криза през 2021 помогна на над 165 малки семейни розопроизводители от Стрелча, Клисура и Средногорието да продължат вековната традиция на България в отглеждането на маслодайна роза.

„Подаваме си ръка с екипа на Maximal, защото споделяме обща визия за съхраняване на автентичните български ценности, които ни карат да се гордеем, че сме българи.“ Това сподели Владимир Стоянов, инициатор на „SOS Българска роза“ и председател на сдружение „Българска розова долина“.

Последната участничка в третия сезон на Maximal REVENGE ще бъде избрана тази неделя след кастинг, на който жури ще бъдат 5 от вече избраните приключенци.

„България е на път да изгуби своя най-ярък символ и ние посвещаваме третия сезон на Maximal REVENGE именно на тази кауза – да върнем славата на българската роза, да си вземем реванша от името на българската роза,“ с вълнение коментира Димитър Господинов-Гуспа – продуцент на първото българско онлайн риалити за приключения, битки и история.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

КУПУВАМ НИВИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. 0888 404 140, 034/42-08-96
Всички