Пазарджик

Ремонтът на градския пазар ще приключи до края на май

  11.03.2022 16:05             
Ремонтът на градския пазар ще приключи до края на май

Цялостна реновация във всички сектори и пълно обновяване, обеща кметът Тодор Попов

ПАЗДАРДЖИК. До края на май ще продължи реновацията на пазара, обяви кметът Тодор Попов при посещението си на Градския пазар, където започна ремонт.

"Обещали сме на хората отдавна, че трябва да направим тази реновация, защото това е знаково място за нашия град", сподели кметът на Пазарджик и поясни, че този месец и до средата на април е подходящото време, защото след това вече се влиза в сезон и няма как да се правят ремонти, тъй като много ще се пречи на търговците, а и на пазаруващите там.

"До два-три дена приключваме с първия сектор, минаваме на най-големия до сряда, като най-късно до 10 април ще направим всичко възможно да приключим с ремонта му. Реновацията включва подмяна на покрива, на цялата ел. инсталация, и боядисване на металните конструкции. Ще "облечем" сергиите. Ще подменим и осветлението с по-красиви и икономични тела, които да дадат една постоянна осветеност на цялата територия. Целта е да се получи хубава и приятна среда, от която  всички да са доволни. Ние, както знаете, си държим на обещанията. Цялостната реконструкция до края на май ще обхване всички сектори и пазарът ще има този вид, който заслужава", обеща градоначалникът.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ С НЕЯ БЕЗ НАЕМ СРЕЩУ ГЛЕДАНЕ. 0884 223 113

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички