Четвъртък, 23 Юни 2022
 
Крими

Полицейският бюлетин на 24 март 2022 г.

  24.03.2022 11:18             
Полицейският бюлетин на 24 март 2022 г.

Служители от сектор «Криминална полиция» при РУ-Пазарджик установиха автори на взломна кражба. Сигнал за случая бил подаден през месец февруари тази година. Според първоначалните данни неизвестни апаши са проникнали в павилион намиращ се в центъра на пазарджишкото село Хаджиево. След като отключили катинар и разбили вратата те влезли в търговския обект,  отмъкнали безалкохолни напитки, кафе, алкохол и оборотни пари в размер на 150 лева. Случаят бил поет за разследване от служители на сектор «Криминална полиция» при РУ-Пазарджик. Така полицаите установили, че автори на посегателството са двама пловдивчани – мъж на 21г. и жена на 41г. Спрямо тях се води досъдебно производство.

Бързо производство е образувано срещу шофьор ползващ чужди регистрационни табели. Вчера следобед екип на полицейски участък в пазарджишкия квартал «Изток» спрял за проверка лек автомобил «Мерцедес». Униформените установили, че 23-годишният водач от същия квартал е поставил на возилото си регистрационни табели отговярящи на друго МПС. Това дало основание спрямо него да бъде образувано бързо полицейско производство.

Служители от РУ-Велинград образуваха преписка спрямо водач на камион превозващ дървен материал. Вчера в полицейското управление на курортния град бил получен сигнал от служители на Регионалната дирекция по горите в Пазарджик. На улица във Велинград горските стражари спрели за проверка товарна «Скания» , управлявана от 58-годишен жител на Сърница. Било установено, че мъжът транспортирал с около 1.6 кубически метра трупи повече от описаното в превозния билет. Трупите са иззети, а спрямо сърничанина се води преписка.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик          

          


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ С НЕЯ БЕЗ НАЕМ СРЕЩУ ГЛЕДАНЕ. 0884 223 113

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички