Пазарджик

Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт отбелязва 67 години от създаването си

  25.03.2022 15:01             
Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт отбелязва 67 години от създаването си

ПАЗАРДЖИК. Седмицата от 28 до 31 март е посветена на тържества по повод годишнината. За целта от ПГИМ са направили специална програма, която започва в понеделник с посещение на учениците от училището на постановката „Ромео и Жулиета“ на пазарджишкия театър, под режисурата на директора на културната институция и възпитаник на ПГИМ - Григор Антонов.

Програмата продължава във вторник с празничен час на класа, посветен на историята на училището, както и с визуализация на символистични творби от десетокласници, вдъхновени от преподавателя по литература Нина Димова.

В сряда ще бъде кулминацията на проявите с Ден на ученическото самоуправление, когато ученици ще заемат местата на учителите си, а те ще седнат зад ученическите скамейки. Очаква се директора Таня Благова и нейните заместници също да предадат ръководството на училището на настоящи възпитаници на ПГИМ.

В четвъртък символичен финал на програмата ще сложи спортният празник на ПГИМ, в който отборът на учителите ще се изправи срещу отбора на учениците в турнири по волейбол и баскетбол.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ С НЕЯ БЕЗ НАЕМ СРЕЩУ ГЛЕДАНЕ. 0884 223 113

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички