Регионът

Фестивал “Пъстроцветна Пещера“ на Лазаровден и Цветница

  02.04.2022 18:03             
Фестивал “Пъстроцветна Пещера“ на Лазаровден и Цветница

Община Пещера и "Биовет" АД обявяват конкурс за най-добре зацветени междублоково пространство и двор

За Лазаровден и Цветница Община Пещера и "Биовет" АД ви канят на Фестивал "Пъстроцветна Пещера". Той ще се проведе на 15, 16 и 17 април, когато отбелязваме първите пролетни празници.

В тази връзка "Биовет" АД обявява конкурс за най-добре зацветен двор в Пещера, победителите ще получат парична премия, като за първо място тя е 500 лв., за второ 450 лв., а за трето - 400 лв. За да се включите в надпреварата изпратете снимка/снимки от своя двор на [email protected]. На 15 април комисия от представители на "Биовет" и Община Пещера ще ви посетят на място, за да оценят всички постъпили предложения. Те ще бъдат публикувани и на фейсбук страницата на "Биовет" АД. Най-добрите ще бъдат наградени на следващия ден.

Община Пещера обявява конкурс за най-добре зацветено междублоково пространство, училищен двор и тротоарна градина. За да се включите поканете представителите на комисията, за да видят вашата градина. Наградите ще бъдат осигурени от Община Пещера.

Фестивалът "Пъстроцветна Пещера" ще се състои на пл. "България" в Пещера, като откриването е предвидено за 16 април, от 11 ч. След церемонията ще се състои концерт на фолклорната формация към ЦПЛР - ОДК - гр. Пещера, в програмата е предвидено дефиле на народни носии, както и много други изненади.

На 17 април, Цветница, от 11 ч. ще се насладим на концерт на "Ню арт център", с ръководител Николай Балабанов.

За участие са поканени и фирми търгуващи с цветя, от които ще можете да си закупите саксийни растения за дома и дворната градина. След провеждането на Фестивал "Пъстроцветна Пещера" фирма "Биовет" АД ще зацвети алея в града, на място посочено от Община Пещера.

(Зн)

 

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ С НЕЯ БЕЗ НАЕМ СРЕЩУ ГЛЕДАНЕ. 0884 223 113

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички