Крими

Полицейският бюлетин на 8 април 2022 г.

  08.04.2022 11:37             
Полицейският бюлетин на 8 април 2022 г.

Трима са установени да притежават наркотици през изминалото денонощие. Криминалисти от РУ-Панагюрище засекли в района на гарата 17-годишен младеж от средногорския град. При последвалата проверка органите на реда открили у него малко парче кафяво вещество с неправилна форма. Полевият наркотест реагирал положително на синтетичен канабиноид. Тийнейджърът е задържан в ареста, с него работят криминалисти и инспектор „Детска педагогическа стая“.

Вчера на улица във Велинград служители от управлението в курорта извършили проверка на лек автомобил „Сеат“. Оказало се, че 35-годишният водач и пътуващият до него 25-годишен негов съгражданин носят в себе си полиетиленови топчета, съдържащи суха зелена листна маса. След направения полеви наркотест се оказало, че става дума за марихуана. У единия било открито и хапче амфетамин. Шофьорът бил тестван с дрегер, като пробата му за употреба на наркотици също се оказала положителна. Двамата са задържани за срок от 24 часа. По случая се води досъдебно производство.

Полицаи от РУ-Септември заловиха тийнейджър, откраднал велосипед. В края на март в управлението бил получен сигнал от 59-годишев жител на село Бошуля. Мъжът се оплакал , че апаш е отмъкнал колелото му. След направеното разследване от страна на септемврийски полицаи се установило, че автор на кражбата е 17-годишен жител на Септември. По случая е образувано досъдебно производство.

Полицейски производства са образувани спрямо трима водачи. Служители на РУ-Септември извършили проверка на микробус с водач 20-годишен септемвриец. Младият мъж представи пред униформените шофьорска книжка, издадена от Великобритания. Полицаите обаче бързо установили, че документът е неистински. В района на централния булевард в Пазарджик автопатрул на сектор „Пътна полиция“ извършил проверка на „Дачия“, управлявана от 51-годишен пазарджиклия. Последвал тест с дрегер, който отчел 1.35 промила концентрация на алкохол. Пътни полицаи обслужващи АМ „Тракия“ заловиха турски шофьор на тир в нетрезво състояние. В района на 69-ти километър по посока за София автопатрулът спрял товарен „ДАФ“ с полуремарке. Зад волана бил 56-годишен турски гражданин. След като бил тестван с дрегер се установило, че уредът отчел 2.23 промила концентрация на алкохол в издишания въздух.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ С НЕЯ БЕЗ НАЕМ СРЕЩУ ГЛЕДАНЕ. 0884 223 113

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички