Крими

Полицейският бюлетин на 28 април 2022 г.

  28.04.2022 12:29             
Полицейският бюлетин на 28 април 2022 г.

Двама са задържани от служители на полицейски участък „Изток“ заради притежаване на наркотици или за шофиране под тяхното въздействие. Снощи автопатрул на полицейския участък извършил рутинна проверка 23-годишен мъж, живеещ в пазарджишкия квартал „Изток“. У него униформените открили саморъчно направена цигара съдържаща синтетичен канабиноид. Малко преди това същият екип спрял за проверка и лек автомобил „Ауди“ с водач 22-годишен пазарджиклия. Оказало се, че младият мъж е под въздействието на наркотици. И двамата са задържани за срок от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик. Спрямо тях са образувани бързи производства.

Група жители на велинградския квартал „Анезица“ се сбиха в междусъседска разправия пред сградата на полицейското управление в курорта. Само бързата намеса на униформените е предотвратила разрастването на скандала. Всичко се разиграло вчера преди обед пред сградата на РУ-Велинград. 36-годишен жител на велинградския квартал „Анезица“ бил заедно със съпругата си пред сградата. Те имали намерение да депозират жалба заради проблеми със своите съседи. Точно тогава покрай тях минала част от въпросните комшии и започнала разпра. Напрежението обаче бързо ескалирало и две от съседките нанесли побой на мъжа и жената. Полицейските служители реагирали незабавно и сбиването било преустановено. В ареста на управлението са задържани две жени на 45 и 29 години. Спрямо тях е образувано досъдебно производство за хулиганство. 

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик   

 

          

 

          


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

КУПУВАМ НИВИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. 0888 404 140, 034/42-08-96
Всички