Крими

Санкции за абитуриенти

  28.04.2022 13:56             
 Санкции за абитуриенти

Вчера в една от групите в социална мрежа бе публикувана снимка на група младежи висящи от прозорците на движещ се джип по улиците на гр.Пазарджик. 
След получаване на информация за публикацията служители на сектор "Пътна полиция" при ОДМВР-Пазарджик предприеха необходимото за изясняване на случилото се. В резултат на полицейските действия е самоличността на водача на автомобила, както и пътуващите с него. Съставени на общо пет акта за установяване на административни нарушения на Закона за движение по пътищата.
Припомняме на всички завършващи училище абитуриенти, че движението по улиците по подобен начин крие много рискове за техния живот и здраве, за здравето и живота на останалите участници в движението. Винаги сме подкрепяли разумната младежка еуфория и приповдигнато настроение от успешното приключване на средното си образование, но няма да бъдат толерирани нарушения на правилата за безопасност. Обръщаме се и към всички родители за повече контрол над тийнейджърите по време на управление на моторни превозни средства. Апелираме и гражданите към бдителност. Ако станат свидетели на подобни случаи при възможност да ги документират с мобилните си телефони, а след това незабавно да известят органите на полицията по местоживеене или да подадат сигнал на телефон 112.  
 
Пресцентър ОДМВР-Пазарджик 

Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

КУПУВАМ НИВИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. 0888 404 140, 034/42-08-96
Всички