Регионът

47 дуални ученици почистиха местността Оборище

  28.04.2022 14:39             
47 дуални ученици почистиха местността Оборище

Четиридесет и седем ученици от Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм, обучаващи се в класовете от 8 до 12 клас, се включиха в традиционната акция „Дуално Обучение – Добри и Отговорни“.

Местността Оборище беше озарена с прекрасно настроение от неуморните младежи, а талисманът на „Асарел-Медет” АД – Маринчо, сияеше върху специално изработените за акцията тениски. По пътя учениците бяха поздравени от няколко туристи, както и от едно малко, черно-жълто „приятелче“ - дъждовник. След няколко снимки на новия им приятел (я за стори, я за пост във Фейсбук), младежите продължиха към паметника на пълни обороти. Слънчевото време ги съпътстваше по време на цялата акция, а те разчистиха всяко парченце боклук, което забелязаха. В акцията „Дуално Обучение – Добри и Отговорни“ се включиха и преподавателите им инж. Лушка Маслева и Петрана Иванова.

Организирани игри бяха финалът на днешната акция, а природата в района на местността Оборище беше озарена от ентусиазма на тези 47 неуморни, добри и отговорни младежи.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ С НЕЯ БЕЗ НАЕМ СРЕЩУ ГЛЕДАНЕ. 0884 223 113

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички