Пазарджик

Футболна среща с родители и ученици в двора на НУ „Отец Паисий“

  29.04.2022 16:12             
Футболна среща с родители и ученици в двора на НУ „Отец Паисий“

ПАЗАРДЖИК. В Седмицата на спорта – последната седмица на месец април, ученици от НУ „Отец Паисий“, заедно със своите родители, участваха във футболни срещи, организирани в двора на школото.

Със завиден ентусиазъм в ритъма на футболната среща се включиха, освен родители, и бъдещи футболисти - третокласници, но и момичетата. Всички те показаха завидни умения на футболното игрище. В темпото на тази стара игра, която увлича цял свят, всички са заедно, дори и децата със СОП. За колорита и настроението в спортната проява допринесе групата на красивите мажоретките – момичетата от третите класове.

- Дейностите са по Национална програма „Участвай и променяй – родителят, активен партньор в училищния живот“. Привличането на родителите като активни участници в училищния живот на децата им изгражда по-стабилна връзка между родител-учител-училище в посока на доверие, уважение и толерантност - убедена е Динка Танчева, директор на НУ "Отец Паисий".

Тя допълва, че изграждането на партньорство между родителя, училището като институция и учителя като най-близък до децата в този период е от съществена необходимост всяко дете да развие своя потенциал. Във всяка една проява на подобно сътрудничество директорът е винаги подкрепящ.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА ТЪРСИ ЖЕНА, КОЯТО ДА ЖИВЕЕ С НЕЯ БЕЗ НАЕМ СРЕЩУ ГЛЕДАНЕ. 0884 223 113

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118
Всички