Спорт

Помощникът на Камило Плачи - Дани Милушев, стана треньор на Добруджа

  10.05.2022 08:28             
Помощникът на Камило Плачи - Дани Милушев, стана треньор на Добруджа

Данаил Милушев е новият треньор на волейболния Добруджа 07. Бившият волейболен национал до този момент беше помощник на Камило Плачи в шампиона Хебър заедно с другия помощник - Мартин Бланко Коста. Преди това 38-годишният бивш национал беше старши треньор на Дунав Русе.

"От няколко месеца преговаряме с президента на ВК Добруджа 07 Тодорин Ненчев. Съгласих се на предложението, за което му благодаря", каза Милушев, цитиран от „Спортал“, като отбеляза, че по този начин се връща към родния си регион. Бившият национал е роден във Варна, но неговата майка е от Добрич и той самият е живял тук. "Стигнахме до консенсус, че трябва да направим един проект, който да изкара следващите две-три години, с едно ядро от момчета, които да не бъдат променяни постоянно, а да разгърнат потенциала си следващите 2-3 години.", каза още новият треньор на добруджанци. "Надявам се да покажем добри игри и някой ден Добруджа 07 отново да спечели шампионската титла на България, изрази надеждите за бъдещето Милушев. Той е изключително благодарен за получения шанс да работи с Камило Плачи, който по думите му е един от най-добрите треньори в света. "Надявам се да успея да приложа тук, нещата, които научих от него в Хебър", каза Милушев.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

КУПУВАМ НИВИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. 0888 404 140, 034/42-08-96
Всички