Четвъртък, 11 Авг 2022
 
Пазарджик

Инж. Емил Йончев и Виолета Георгиева са Почетните граждани на Пазарджик тази година

  11.05.2022 11:32             
Инж. Емил Йончев и Виолета Георгиева са Почетните граждани на Пазарджик тази година

Двама Почетни граждани ще има Пазарджик тази година. Това са изпълнителният директор на „Коловаг“ АД инж. Емил Йончев и почетната председателка на спортен клуб по художествена гимнастика "Диляна Прима" Виолета Георгиева. Олимпийският шампион по шахмат Николай Нинов и Бистра Риндова - краевед и генеалог, дългогодишен педагог и автор на изследвания за града, ще бъдат отличени с „Почетен знак на Община Пазарджик“.

Решението за това бе взето по време на днешното заседание на Комисията по определяне на призьорите с председател адвокат Хари Харалампиев и членове Гинче Караминова, Йордан Йорданов, Малина Златева, Георги Георгиев, Тодор Тодоров. Представител на Община Пазарджик бе зам.-кметът Петър Петров. 

Решението на комисията ще бъде гласувано и по време на Тържествената сесия на Общинския съвет. Тогава ще бъдат връчени и званията.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

КУПУВАМ НИВИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. 0888 404 140, 034/42-08-96
Всички