Регионът

Започна записването за предаване на излязло от употреба електронно и електрическо оборудване

  16.05.2022 06:17             
Започна записването за предаване на излязло от употреба електронно и електрическо оборудване

ПЕЩЕРА. До края на май ще продължи записването за предаване на излязло от употреба електронно и електрическо оборудване (ИУЕЕО). Кампанията е организирана от Общинската администрация, съвместно с „Елтехресурс“ АД.

Необходимо е всички желаещи, разполагащи с неработещи вече електроуреди (микровълнови печки, телевизори, перални, компютри, ютии, тостери, принтери и други) да се обадят на телефон 0350/62203. С тях ще се осъществи контакт, за да се уточнят подробностите за вземането на електронно и електрическо оборудване от домакинствата.

От Общината обръщат внимание, че ще се приемат само ИУЕЕО в пълен комплект. Разкомплектовани уреди или само външна част на уреда няма да се приемат. И призовават притежателите на такова оборудване да се възползват от условията на кампанията, като по този начин спомогнат за намаляване на количеството депонирани отпадъци, пестене на суровини и ресурси и осигуряване на чиста околна среда на нас и нашите деца.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

КУПУВАМ НИВИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. 0888 404 140, 034/42-08-96
Всички