Регионът

Започва дълго чаканият ремонт на пътя Пазарджик-Пещера-Батак

  17.05.2022 09:45             
Започва дълго чаканият ремонт на пътя Пазарджик-Пещера-Батак

Очакваният с години ремонт на пътя Пазарджик-Радилово-Пещера-Батак е на път да се случи. Очаква се той да започне в първия работен ден от идната седмица, съобщи кметът на Пещера Йордан Младенов в социалните мрежи. Родопската община е получила уведомително писмо от АПИ, в което се казва, че строителството ще продължи до есента. Шосето междувременно ще бъде затворено по отделни отсечки, скоро ще бъдат оповестени и обходни маршрути.

"Искам да ви информирам, че дълго очаквания ремонт на Републикански път Пазарджик- Радилово-Пещера- Батак вече са на финалната си права.
Днес получих уверение, че ремонтните работи на пътния участък започват на 23 май 2022г.
Радвам се, че по мое настояване пътните участъци в с. Радилово и гр. Пещера са включени в ремонтните дейности. Ще бъдат извършени ремонти на пътното платно, цялостна подмяна на асфалтовата настилка и подобряване на отводняването, нови бордюри, мантинели, пътни знаци и маркировка.
За въведената временна организация за движение ще ви информираме своевременно.
Призовавам ви да бъдете търпеливи, да спазвате създадената организация за движение по пътищата, за да може ремонтните дейности да се извършват в срок от фирмите изпълнители, и без инциденти",
написа кметът Младенов в личния си профил във Фейсбук.
 

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

КУПУВАМ НИВИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. 0888 404 140, 034/42-08-96
Всички