Спорт

Кметът Попов: Влезем ли в А група, веднага започваме осветлението!

  20.05.2022 07:00             
Кметът Попов: Влезем ли в А група, веднага започваме осветлението!

Ако не можем да бием в Симитли, къде сме тръгнали за А група, пита градоначалникът

За четвърти път в своята история футболистите на „Хебър” ще играят мач за влизане в „А” група. И са на път да го спечелят за четвърти път след победата с 1:0 в баража над „Добруджа” на стадион „Георги Аспарухов” преди 22 години. Решителният за директно влизане на пазарджиклии в efbet Лига двубой ще се състои в събота от 16,45 часа на стадион "Арена Симитли" с местния „Септември”. На нас ни трябва поне точка.

Влезем ли в елита, правим осветлението на стадион „Георги Бенковски”

до края на годината, обеща кметът Тодор Попов в навечерието на най-важния мач на „зелените” от 2000 година насам

„Аз уважавам труда на всеки и знам какво стои зад всички тези победи на „Хебър” през сезона. Не може те да побеждават, а ние да им кажем, чакайте. Да, още не сме били, затова нека не слагаме каруцата пред коня… Но пък ако не можем да бием „Септември” (Симитли), къде сме тръгнали за А група? 

Тези момчета и цялото треньорско ръководство заслужават уважение

Митов пак го „уволняваха”, но човекът дойде при нас и за три години ни вкара от В група в Б, а сега играем за влизане в efbet лига. Така че нека да сме по-позитивни”, призова Попов.

Разчетите са, че осветлението ще струва около 600-700 000 лева.

„Това е сложна инвестиция. Искам да наредим и още 1000 седалки. Ще ускорим този процес. По отношение на финансирането, съм казал, че трудно можем да осигурим на отбора повече пари, но пък те ще получават повече средства и от efbet, и от телевизионни права. Ще имаме един приличен бюджет, в който трябва да се вместим. Още повече, кризата ще редуцира сериозно финансирането на немалко отбори”, каза Попов.

Цялата статия - включително за това какви ще са целите при влизане, както и обширно интервю с кмета Попов по много теми - в днешния брой на "Знаме".

Милко ПЕЛОВ

 

 

 

 

 

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

КУПУВАМ НИВИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. 0888 404 140, 034/42-08-96
Всички