Понеделник, 22 Авг 2022
 
Други

Пазарджишкият театър представя постановката на Блатечки “Мъжка бърлога“ и в града на липите

  23.05.2022 08:03             
Пазарджишкият театър представя постановката на Блатечки “Мъжка бърлога“ и в града на липите

Драматично-куклен театър "Константин Величков"-Пазарджик ще представи и в Стара Загора потсановката на Асен Блатечки „Мъжка бърлога“. Представлението от създателите на : "Жена ми се казва Борис", "Баща ми се казва Мария" и „Кучки“ имаше своята премиера в Пазарджик на 3 май, а след това бе поставено на 12 май  и отзивите за него бяха изключително ласкави.

Автор на „Мъжка бърлога“ е Кристоф Магнусон,  преводът е на Боян Иванов, музиката е на известния автор на филмова музика и станал известен навремето още с „Херман Уулфс бенд“ Христо Намлиев, а костюмите са дело на Лиляна Гергишанова.

Участват Станимир Гъмов, Румен Угрински, Стрефан Рядков, Петьо Петков – Шайбата и Даниел Пеев.

Трима приятели са си обзавели “мъжка стая” в подземен етаж на голям МОЛ . Там те намират спасение след изморителното съботно петчасово пазаруване с жените си. В своя таен оазис те могат необезпокоявани от никого да се занимават със своите хобита, да се оплакват от жените си и да правят смели планове за бъдещето. Комедийните ситуации, в които попадат, са провокирани от един пожарникар, който иска да закрие тяхното убежище.

Постановката в Стара Загора е от 19 часа в драматичен театър „Гео Милев“.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

КУПУВАМ НИВИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. 0888 404 140, 034/42-08-96
Всички