Крими

Втори палеж на кола за ЧРД на служител на ДАИ и синдикален шеф (снимки)

  26.05.2022 10:51             
Втори палеж на кола за ЧРД на служител на ДАИ и синдикален шеф (снимки)

Тази нощ е бил запален втори автомобил на дългогодишния служител на Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация" – Пазарджик Александър Иванов, който е и председател на фирмената организация в Агенцията на КТ "Подкрепа". Колата „Ауди”А6 е запалена пред дома му на ул. „Пловдивска” 33 около 1 часа,, навръх рождения му ден. По информация на „Знаме”, автомобилът е собственост на сестрата на Иванов, но е ползван от него. Засегнат от огъня яе и паркиран наблизо автомобил "Сузуки Суифт", а и входната врата на блока леко е пострадала от стихията.

„Не ме е страх от провокации и палежи! Не ме е страх от настоящите ми действия. Страх ме е от бъдещето, до което би довело моето бездействие! Изправям се тук пред ,,силните" на деня, да ви кажа, че не ме е страх и няма да се откажа да си върша работата!!!”, написа на личния си профил във фейсбук рожденикът.

На 30 май миналата година, часове след рождения ден на Иванов, негова кола беше опожеране, като извършителите все още не са идентифицирани. От ОД МВР - Пазарджик потвърдиха за "Знаме", че има горял автомобил тази нощ в областния център и се работи по версията за умишлен палеж.

Изгорял е двигателният отсек и част от купето. Пожарът е бил потушен от един противопожарен автомобил, като на мястото се е намирал и екип на РУ-Пазарджик, уточни още говорителят на полицията Мирослав Стоянов.

Преди година „Знаме” съобщи, че бе опожарена и „Тойота Ярис Версо”, собственост на Иванов. Тогва съседи помогнаха на пожарникарите за потушаването на огъня.

„Няма да ме изплашите да си изпълнявам служебните задължения като ми запалихте лекия автомобил!!! Времената, когато ви правиха чадър” бивши директори и зам.-министри ОТМИНАХА в ИА „”АА” (ДАИ)!!! От доста време ИА „АА” ДАИ не е това, което беше!!!”, написа Иванов в личния си профил във Фейсбук тогава.

 (Зн)


Свързани