Пазарджик Спорт

В събота и неделя Фрезколиада продължава с турнири по баскетбол и художествена гимнастика

  27.05.2022 09:49             
В събота и неделя Фрезколиада продължава с турнири по баскетбол и художествена гимнастика

Най-мащабното събитие за деца и младежи – Фрезколиада, продължава с турнири по баскетбол и художествена гимнастика идния уикенд.

Състезанието по баскетбол за момчета (13 и 14-годишни) стартира на 28 май (събота) от 10:00 часа в новата зала „Иван Симеонов“ в Зоната на здравето в Пазарджик, като домакин е баскетболен клуб Хебър (Пазарджик). Участие в турнира ще вземат домакините от Хебър (с два отбора, момчета 13 и 14-годишни), както и Левски (София), Академик Бултекс (Пловдив) и Хасково.

За призьорите има купи и медали, както и грамоти за участие. На турнира ще бъдат връчени и индивидуални награди - за Най-добър състезател (MVP), Най-добър реализатор, Най-добър борец под коша и Най-добър защитник.

В неделя (29 май) идва ред на страхотен турнир по художествена гимнастика, който започва в 10:30 часа също в зала „Иван Симеонов“. Домакини на турнира са клубовете Диляна Прима и Диляна. В надпреварата ще се включат над 200 деца от общо 9 клуба в страната. Състезанието е за деца, девойки младша и девойки старша възраст - както индивидуално, така и ансамбли. За призьорите има медали и грамоти, като всички състезателки ще получат подаръци за участието си.

Фрезколиада се организира, благодарение на "Лакрима" и "Фрезко", Община Пазарджик и Младежки спортен клуб "Пазарджик спортува".

(Зн)

 

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

КУПУВАМ НИВИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. 0888 404 140, 034/42-08-96
Всички