Пазарджик

И броеве на „Знаме“ в Лятната читалня на библиотеката на Острова

  30.05.2022 07:15             
И броеве на „Знаме“ в Лятната читалня на библиотеката на Острова

ПАЗАРДЖИК. За поредна година част от екипа на Регионалната библиотека „Никола Фурнаджиев“ ще посрещне лятото на Острова. На определеното за целта място вече е разположена Лятната читалня. Работното й време е от 16.00 до 20.00 ч. без събота и неделя, включително до 15 септември.

Библиотекарите с голямо желание са подготвили книги, списания, вестници от фонда на Читалните, Детския отдел, „Краезнание“ и отдел „Изкуство“. Има четива за всяка възраст и всеки вкус. Ще намерите и интересни списания, като „ Biograph“, „Еva“, „National Geographic“, „ Къща и градина“, „Космос“. За по-възрастните читатели- на разположение са националният периодичен печат, както и местните вестници-„Знаме“ и „Марица“, а за децата - забавни истории за любими герои.

И това лято най-малките ни читатели ще имат възможност не само да четат, но и да рисуват с пастели, моливи, тебешири, да моделират с пластилин и да играят на „Не се сърди, човече !“, „Домино“, „Дама“. А в края на сезона ще е традиционната изложба от най-хубавите рисунки на децата.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

КУПУВАМ НИВИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. 0888 404 140, 034/42-08-96
Всички