Пазарджик Спорт

Зрелищни битки под коша и заслужени награди на страхотен Фрезколиада турнир по баскетбол

  30.05.2022 08:07             
Зрелищни битки под коша и заслужени награди на страхотен Фрезколиада турнир по баскетбол

ПАЗАРДЖИК. Страхотни баскетболни битки белязаха турнира за момчета (13 и 14-годишни), част от програмата на Фрезколиада. Двубоите се проведоха в новата зала “Иван Симеонов” в Зоната на здравето в Пазарджик, като домакин бе баскетболен клуб Хебър.

Откриването се състоя в присъствието на кмета на Община Пазарджик Тодор Попов и председателя на “Младежки спортен клуб Пазарджик спортува” Ренета Камберова, която символично хвърли и първата спорна топка за началото на надпреварата. Минути преди старта на турнира олимпийската медалистка благодари на всички отбори за участието, както и на организаторите на Фрезколиада в лицето на Лакрима и Фрезко, както и Община Пазарджик.

На първо място в турнира завършиха момчетата от Хасково с треньор Виктор Колянов. Съвсем логично за Най-полезен играч (MVP) бе изран състезателят от отбора победител – Ангел Аврамов.

Един от най-перспективните млади играчи на Хебър – Цветомир Рангелов, стана най-резултатен състезател на турнира. Той също получи купа за индивидуалния приз.

За най-добър борец под коша бе определен баскетболистът на Левски Георги Титрийски, а Най-добър защитник стана Георги Ангелов от Академик Бултекс 99 (Пловдив).

Крайно класиране:

1.Хасково

2.Левски

3.Академик Бултекс 99 (Пловдив)

4.Хебър (Пазарджик)

Индивидуални призове:

Най-добър състезател (MVP) – Ангел Аврамов (Хасково)

Най-добър реализатор – Цветомир Рангелов (Хебър)

Най-добър борец под коша – Юлиян Титрийски (Левски)

Най-добър защитник – Николай Николов (Академик Бултекс).

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

КУПУВАМ НИВИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. 0888 404 140, 034/42-08-96
Всички