Пазарджик

Празник на детето – подарък от Общината за децата на Пазарджик

  30.05.2022 14:47             
Празник на детето – подарък от Общината за децата на Пазарджик

Общински детски празник „Приказно добро” по повод 1-ви юни – Международен ден на детето, организират Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните /МКБППМН/ и Дирекция „Образование и култура“ към Община Пазарджик. Събитието е подарък за децата на Пазарджик и е част от кампанията на комисията „Търсим винаги доброто”.

На 1 юни, от 17 часа, на площад „Константин Величков” /”Тортата”/, малчуганите ще могат да се насладят на театрална постановка, в която за тях ще играят децата от Театрална къща „Пластилин”. Очакват ги забавни и увлекателни дейности в четири работилници, които ще се реализират в сътрудничество с Младежки дом - Пазарджик, Регионален исторически музей - Пазарджик, поетесата Мария Донева и AS ART ANI – ателие. Самите дейности засега ще запазим в тайна, а от децата и техните родители очакваме усмивки, много добро настроение и готовност да се включат активно в тях.

Събитието ще бъде подкрепено от обществените възпитатели към МКБППМН и доброволците от Българския младежки червен кръст.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

КУПУВАМ НИВИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. 0888 404 140, 034/42-08-96
Всички