Четвъртък, 08 Сеп 2022
 
Крими

Полицейският бюлетин на 6 юни 2022 г.

  06.06.2022 11:38             
Полицейският бюлетин на 6 юни 2022 г.

Малко след полунощ в събота, на кръстовище в областния град, 45-годишен мъж от Пазарджик, управлявайки лек автомобил „Сеат“, не спрял на знак „Стоп“ и не пропуснал движеща се „Хонда“ с водач 40-годишна пазарджиклийка. В резултат на удара е пострадала жената зад волана на японското возило. Тя била транспортирана и настанена за лечение в МБАЛ-Пазарджик с фрактура на дясната ръка. И двамата са тествани с дрегер, като пробата за алкохол при мъжа отчела 1.12 промила. И на двете местопроизшествия са извършени огледи, водят се досъдебни производства.

Млада жена е задържана с наркотици от служители на РУ-Пещера. В петък екипи на полицейското управление в родопския град провели полицейска акция за противодействия на притежанието и разпространението на наркотици. Полицаите спрели за проверка лек автомобил „Фолксваген“ с водач 75-тодишен мъж от Пещера. Във возилото пътувала и 52-годишна жена от същия град. По време на проверката органите на реда установили, че жената държи в себе си 104 броя полиетиленови топчета съдържащи суха листна маса. При направения полеви наркотест се оказало, че става дума за синтетичен канабиноид. Общото количество на откритата дрога е малко над 20 грама. Жената е задържана в ареста за срок от 24 часа. По случая се води бързо производство под надзора на прокуратурата.

Мъж съхранявал незаконно добити дърва е установен от панагюрски полицаи. Служители от полицейското управление в Панагюрище извършили проверка на имот в село Бъта. Така било установено, че собственикът му 47-години от същото село съхранявал пред къщата си два кубически метра широколистни дърва. Те не били маркирани с контролна горска марка, а стопанинът не представил никакви документи за техния произход. Спрямо него е образувано досъдебно производство.

Бързи производства се водят спрямо петима шофьори. През уикенда автопатрули при сектор „Пътна полиция“ и районните управления в цялата област са извършили засилени проверки на водачите на автомобили. Така били засечени четирима мъже от селата Ляхово, Бошуля, Варвара и от гр.София. Те били зад волана на автомобилите си след употреба на алкохол в рамките между 1.44 и 2.33 промила. На улица във Велинград униформените установили, че 31-годишен жител на курорта управлява автомобил „рено“ с прекратена регистрация.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

КУПУВАМ НИВИ В ЦЯЛАТА СТРАНА. 0888 404 140, 034/42-08-96
Всички