Спорт

Платиха за април и благодариха на треньора Митов и футболистите на раздяла

  08.06.2022 14:15             
Платиха за април и благодариха на треньора Митов и футболистите на раздяла

ПАЗАРДЖИК. На днешната среща на стадион „Георги Бенковски” на представител на общината с треньора Николай Митов и футболистите на Хебър официално им е казано, че договорите им няма да бъдат подновени. И им е била изказана благодарност за стореното през сезона и влизането в елита. Играчи и треньорски щаб са получили заплатите си за април, а на 4-5 футболисти е било предложено да помислят дали искат да удължат договорите си с още една година. Както писахме, до момента с такива договори са само Октай Хамдиев и Цветелин Тонев.

Контрактът на старши треньора на Хебър Николай Митов изтича на 30 юни. Той работеше по подготовката на отбора и вече договори две контроли - със Струмска слава и Черно море, които не е ясно дали ще се състоят по време на лятната подготовка на тима. Вчера Славия потвърди проверка с Хебър на 28 юни в Банско.

Междувременно кметът Тодор Попов заяви, че ще има промени на ниво управа, треньорско ръководство и футболисти в Хебър, за да се вдигне нивото и манталитетът на отбора. До десетина дни официално трябва да бъде представен новият инвеститор, който ще инвестира 50 процента от издръжката на клуба в А група.

(Зн)


Свързани