Четвъртък, 18 Авг 2022
 
Регионът

10 социални проекта и услуги обхващат над 300 потребители и осигуряват трудова заетост на над 60 души

  16.06.2022 14:38             
10 социални проекта и услуги обхващат над 300 потребители и осигуряват трудова заетост на над 60 души

СТРЕЛЧА. На 14 юни, в присъствието на кмета на община Стрелча инж. Георги Павлов, общински служители и граждани, екипът на проект „Независим и достоен живот“ проведе пресконференция, представяща изпълнението на дейностите по проекта и социалната политика на общината.

Кметът на общината приветства присъстващите, като подчерта, че социалните мерки и грижата за най-уязвимите групи от населението на общината са приоритет в управлението, а резултатите от предлаганите социални услуги и проекти към този момент ясно показват, че посоката, в която се работи е правилна.

В хода на информационното събитие ръководителят на проекта Людмила Иванова запозна всички с целите и резултатите от изпълнението на дейностите по проект „Независим и достоен живот“, а екипът, в който влизат още Ваня Векилова и Кристина Коева-Самоходова, представи презентация за осъществяваните 10 социални проекта и услуги на територията на общината, които обхващат над 300 потребители и осигуряват трудова заетост на над 60 души.

Имаше и дискусия за социална политика на общината, нейното представяне пред обществеността и бъдещото надграждане на постигнатите резултати.

(Зн)


Свързани