Четвъртък, 13 Oct 2022
 
Регионът

10 социални проекта и услуги обхващат над 300 потребители и осигуряват трудова заетост на над 60 души

  16.06.2022 14:38             
10 социални проекта и услуги обхващат над 300 потребители и осигуряват трудова заетост на над 60 души

СТРЕЛЧА. На 14 юни, в присъствието на кмета на община Стрелча инж. Георги Павлов, общински служители и граждани, екипът на проект „Независим и достоен живот“ проведе пресконференция, представяща изпълнението на дейностите по проекта и социалната политика на общината.

Кметът на общината приветства присъстващите, като подчерта, че социалните мерки и грижата за най-уязвимите групи от населението на общината са приоритет в управлението, а резултатите от предлаганите социални услуги и проекти към този момент ясно показват, че посоката, в която се работи е правилна.

В хода на информационното събитие ръководителят на проекта Людмила Иванова запозна всички с целите и резултатите от изпълнението на дейностите по проект „Независим и достоен живот“, а екипът, в който влизат още Ваня Векилова и Кристина Коева-Самоходова, представи презентация за осъществяваните 10 социални проекта и услуги на територията на общината, които обхващат над 300 потребители и осигуряват трудова заетост на над 60 души.

Имаше и дискусия за социална политика на общината, нейното представяне пред обществеността и бъдещото надграждане на постигнатите резултати.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички