Други

Емилия Куркутиади стана ”Първа дама” на модата

  25.06.2022 07:12             
Емилия Куркутиади стана ”Първа дама” на модата

На пищна церемония в София за втора поредна година бяха раздадени наградите “Първа Дама” (First Lady). Целта им е да поощрят постиженията на успели дами в различни свери от бизнеса, медицината, лайфстайла и модния живот. Учредени са по повод 30-годишнината на конкурса Мисис България.

Призът в категория Мода бе връчен на Емилия Куркутади. От 12 години тя и съпругът й Янис Куркутиадис са съсобственици на столичния бутик Alfa Brides – най-големия в България. Емилия е от Пазарджик и от 2004 г. до 2010 г. имаше сватбена агенция в нашия град. През това време е

оженила стотици местни двойки,

които и до днес разказват с вълнение за нейните изпреварили времето и модата украси и изнесени ритуали. Емилия бе и един от двигателите на несъществуващото вече радио ДЕЖ със собственик и управител покойният й баща Делчо Луканов.

А ето какво разказа пред „Знаме“ за наградата „Първа дама”:

- Добрата новина ми бе съобщена лично от организаторката Меги Савова. Обади ми се преди церемонията. Зарадвах се страшно много. Самата церемония беше грандиозна и изключително красива. Водеща беше Мисис България Мариана Маринова, която бе облечена с рокля на Terani – марката, на която съм ексклузивен представител. Друга Мисис България - Маги Сидерова, пък ми връчи приза.

А той е напълно заслужен. Години наред

Емилия сбъдва мечтите на жени

на различна възраст и от различни населени места в техните най-специални дни. В бутика й Alfa Brides всяка дама открива най-подходящата за нея рокля, независимо от формата и размерите си и без значение дали става дума за сватба, абитуриентски бал, кръщене и друг съкровен повод. Емилия е ексклузивен представител за България на луксозните брандове Terani Couture и моделите на Justin Alexander, внос от САЩ. А в Alfa Brides се появява и в сериала „Съни бийч“. Част от кадрите на 13 епизод от втори сезон са снимани в него.

Лидия КАДИЙСКА

Цялата статия - в книжния брой на "Знаме"


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички