Спорт

Шампионски ”хеттрик” за СК ”Шампион” от Държавното първенство и Международен турнир ”Христо Чочев”

  04.07.2022 15:49             
Шампионски ”хеттрик” за СК ”Шампион” от Държавното първенство и Международен турнир ”Христо Чочев”

ПАЗАРДЖИК. С шампионски „хеттрик” се поздрави пазарджишкият СК „Шампион” от Държавното първенствопо модерен петобой и Международния турнир Мемориал "Христо Чочев", които се проведоха на 02-03 юли в областния град.

Атлетите на клуба до 17години Томас Григоров, Костадин Бельов и Васил Топалов окупираха почетната стълбичка, като Томас победи и в международния турнир силният гръцки състезател. По този начин те спечелиха и двете златни отборни купи, като към тях прибавиха и сребърната купа на втория отбор в състав Стилян Христов, Красимир Пиронков и Георги Илиев.

При девойките до 17години СК „Шампион” ни също спечели златната купа и златни медали в състав Десислава Лазарова, Ивелина Пиронкова и Наталия Шопова. В индивидуалното класиране Деси се окичи с бронзов медал.

На Държавното първенство до 19 години юношите на клуба отново завоюваха първото място и грабнаха златната купа и златни медали в състав Радослав Христов, Васил Топалов и Стилян Христов. В индивидуалното класиране Ради взе бронза. При девойките Теодора Маринова се класира трета и заедно с Ивелина Пиронкова и Наталия Шопова грабнаха сребърната купа и сребърните медали от Държавното първенство и бронзовата купа и медали от Международния турнир. Общата равносметка от Държавното първенство и Международният турнир "Христо Чочев" е пет златни отборни купи, три сребърни и две бронзови. Две шампионски индивидуални титли на Томас Григоров от държавното и международният турнир, сребро за Костадин Бельов и бронз от международния турнир,бронз за Васил Топалов от Държавното първенство. Бронз за Десислава Лазарова до 17 години и бронз за Теодора Маринова до 19 години. Бронз в индивидуалното класиране за Радослав Христов до 19 години.

„Радваме се на медалите, но най-важното е, че състезателите ни Теодора Маринова, Ивелина Пиронкова, Наталия Шопова, Радослав Христов, Васил Топалов, Костадин Бельов и Стилян Христов добиха квалификация за участие в последните възрастови групи до 21 години, мъже и жени. Този факт най добре говори за техните резултати. Ръководството на СК „Шампион” изказва благодарност на всичките си спортисти и родители за постигнатите успехи!”, коментираха треньорите Ана и Валентин Георгиеви пред „Знаме”.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички