Регионът

127 полицаи бяха отличени на днешния им професионален празник, високи отличия за шефовете на РУ-Панагюрище и Пътна полиция

  05.07.2022 13:25             
127 полицаи бяха отличени на днешния им професионален празник, високи отличия за шефовете на РУ-Панагюрище и Пътна полиция

На днешния професионален празник на МВР - 5 юли, 127 служители от структурите на Областната дирекция на МВР в Пазарджик са отличени за добрата си работа и постигнатите резултати по случай празничния ден.

На тържествената церемония в заседателната зала на дирекцията присъства целият ръководен състав. Директорът старши комисар Петко Шотлеков поздрави служителите с празника, пожела им все така усърдно и отдадено да работят в името на общественото благо, за сигурността и спокойствието на хората.

С една от най-високите награди – почетен знак на МВР III степен бяха отличени началникът на РУ-Панагюрище главен инспектор Николай Барбалов и началникът на Сектор „Пътна полиция“ главен инспектор Асен Гешев.

С колективна парична награда са наградени служителите от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ и полицейски участък „Изток“.

Парична награда е присъдена и на служител от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“.

С „писмена похвала“ директорът на областната дирекция старши комисар Петко Шотлеков награди 99 служители от различни структурни звена в цялата област. Същевременно 10 грамоти от Административния секретар на МВР бяха връчени на служители от администрацията, поясниха от ОД МВР-Пазарджик.

"Знаме" честити празника на всички служители на системата и им желае здраве и повече спокойствие!

(Зн)

         

          

          

          

          


Свързани