Други

Пазарджишкият театър поставя в Перник комедията ”Кучки”

  07.07.2022 09:53             
Пазарджишкият театър поставя в Перник комедията ”Кучки”

Довечера в Перник ще бъде представена комедията "Кучки" на Рафи Шарт. Продукцията е на Драматично-кукления театър в Пазарджик "Константин Величков" и се разпространява от театър "Мелпомена".

Създателите на „Жена ми се казва Борис“ и „Баща ми се казва Мария“ ни пренасят в  в света на кугарите – зрели жени, които предпочитат да имат интимни отношения със значително по-млади от тях мъже. Творбата отразява в комичен вариант етап от живота на хората, в който трябва да вземат кардинално решение и да започнат да живеят по нов начин. Акцентът в постановката не е връзката между възрастна жена и по-млад мъж, а че е по-добре да промениш всичко в живота си, отколкото да продължаваш да живееш с предразсъдъците и очакванията от обществото.

Режисьор е Асен Блатечки, сценографията е на Тодор Райков, музиката - на Христо Намлиев. На пернишка сцена ще играят актьорите Станимир Гъмов, Невена Бозукова, Албена Павлова, Даниел Пеев и Петьо Петков – Шайбата. Пиесата има възрастово ограничение 16+.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички