Регионът

Славчо Велков тръгва на околосветско пътешествие по карта

  09.07.2022 08:50             
Славчо Велков тръгва на околосветско пътешествие по карта

Славчо Велков се стяга за околосветско пътешествие. Преди часове полковникът от запаса и експерт по сигурност и отбрана написа пространен пост на стената си във Фейсбук:

„Уважаеми приятели и читатели на публикациите ми. С тъга ви уведомявам, че в продължение на цели четири месеца ще публикувам по-рядко, а за интересното от събитията в страната ще разчитам предимно на вас. Причината е вълнуваща - от средата на юли предприемам околосветско круизно пътуване по карта с предварително уточнен маршрут в акваторията на три океана и тринадесет морета с посещение на четиридесет и две страни. Пътешествието започва на 15.07. от пристанище Солун и завършва пак там на 19.11.2022г. Бъдете здрави!”

„Получих над 500 реакции и над 130 коментара, в които едни ми пожелават 7 фута вода под кила, други - 9 фута вода под кила, а един даже се възмути с депутатска пенсия ли съм осигурил пътешествието… Но никой не видя една малка подробност. Във военното дело учението по карта се прави в щаба, а учението на местността – на терен”, поясни пред „Знаме” бившият кметски наместник на Славовица и екс депутат, който редовно поства иронични и остроумни коментари за случващото се у нас и по света.

Каква е била целта на шегата му-експеримент - четете в книжния брой на "Знаме"


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички