Спорт

Още трима нови обявиха от Хебър

  13.07.2022 14:33             
Още трима нови обявиха от Хебър

Днес ФК Хебър обяви нови три входящи трансфера от чужбина. Договори с новакът в efbet Лига подписаха вратар, защитник и полузащитник, разкри Бернардино Сако, директор по спортно-техническата част в "Жокер Груп", официален партньор на Община Пазарджик във футболния клуб.

"Вратарят Хадим Н'диайе  е познат на футболните фенове от престоя си под наем в Царско село през пролетния полусезон. Той направи силни мачове за този клуб и след края на сезона бе поискан от столичните ЦСКА 1948 и Славия. През тази година обаче Н'диайе, който е собственост на Аталанта (Бергамо) ще играе за Хебър", обяви Сако. Италианецът още веднъж потвърди и трансфера на младата надежда на Рома - халфът Патрик Нияни, чийто права вече са откупени от римляните за срок от 2 години. "Той е млад и перспективен играч, на който Ботев (Пд) предложи контракт, но поради добрите отношения на Рома с "Жокер Груп" Патрик прие да се присъедини към нас", разкри още Сако. Спортният директор на "Жокер Груп" презентира и привличането на украинския централен защитник Хлеб  Бухал. "През последните години Хлеб неизменно е играл в Премиер лигата на Украйна", коментира Бернардино Сако.

Хлеб (на снимките) е вече в Пазарджик и днес преди обяд взе участие в тренировката на хебърци. Късно в четвъртък вечер с различни полети от Италия на българска земя ще кацнат другите две нови попълнения Патрик Нияни и Хадим Н'диайе. Очаква се те да направят първа тренировка с Хебър в петък. Тогава и те ще бъдат представени с екип на Хебър.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички