Спорт

Иван Горанов подписа с гръцки тим

  14.07.2022 14:22             
Иван Горанов подписа с гръцки тим

Иван Горанов подписа днес договор с гръцкия елитен клуб Ламия, съобщиха от клуба. 30-годишният защитник, който е роден във Велинград, за последно игра под наем за една година в Левски, където записа 20 мача. Той беше собственост на белгийския Шарлероа, където за целия си двегодишен период записа точно четири мача. 

"ПAE Ламия има удоволствието да обяви началото на сътрудничеството си с 30-годишния ляв бек Иван Горанов. Българският национал преди това игра за Левски София под наем от белгийския Шарлероа, като записа 21 мача във всички турнири и преди това е играл за Локомотив Пловдив, Литекс Ловеч и Берое. Приветстваме го и му желаем здраве и много успехи с нашия екип!!", се казва в съобщението на клуба. След подписването на договора Иван Горанов заяви в официалния сайт на отбора: "Много съм щастлив, че съм в отбора на Ламия. Всички ще дам всичко от себе си, за да помогна на отбора за постагането на целите".

През миналата кампания Ламия завърши на предпоследното 13-о място от 14 отбора, което ги прати на бараж за запазване на мястото. И те се справиха с Верия в два мача, за да бъдат елитен отбор и през новия сезон.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички