Регионът

Велосипед с НЛО-дизайн минава през Пазарджик и Велинград

  16.07.2022 08:35             
Велосипед с НЛО-дизайн минава през Пазарджик и Велинград

Футуристичен велосипед, набеден за НЛО, до часове ще премине по пазарджишките и велинградските улици. За това съобщават потребители в социалните мрежи, видели го в други градове на страната. Колегите от великотърновския вестник „Борба” междувременно описаха реакциите на жителите на старопрестолния град след близка среща с колелото-НЛО.

„Превозно средство с необичен облик, набедено за НЛО, прикова вниманието на жителите на старата столица. То премина по централния булевард „Васил Левски“ и слисаните шофьори интуитивно отбиваха, за да му дадат път. Атрактивното возило веднага бе заснето от свидетели… Снимките разпалиха въображението на местните, които дори предрекоха, че ако тези превозни средства се разпространят, ще станат повод за много транспортни произшествия. Не липсваха и остроумни коментари по темата. Някои изтъкнаха, че това е машина на бъдещето, която се движи на ток… Веднага бе посочено и предимството, че с това транспортно средство ще се реши драмата с липсата на паркоместа в областния град”, констатират колегите.

Всъщност въпросното возило представлява велосипед тип болид–триколка. То участва в мащабен пробег с маршрут Сливен – Варна – Исперих – Търново – Троян – Пазарджик – Велинград – Смолян – Стара Загора – Сливен. Модерното колело трябва да премине разстоянието от 1200 км само за 90 часа.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички