Крими

Полицейският бюлетин на 20 юли 2022 г.

  20.07.2022 12:12             
Полицейският бюлетин на 20 юли 2022 г.

Седмина извършители на кражби са установени от полицейски служители на районните управления в областта. В момент на разбиване на вендинг-машина автопатрул при полицейското управление в Пазарджик е спипал в момент на разбиване на уличното устройство 19-годишен пловдивчанин. Щетите нанесени на собственика се изясняват. В РУ-Велинград била получена жалба от 30-годишен жител на село Абланица. Той се оплакал, че апаш е задигнал велосипеда му във Велинград. Криминалисти от Районното управление в курорта бързо влезли в дирите на извършителите. Оказало се, че това са трима на възраст между 15 и 39 години, всичките от велинградския квартал „Анезица“. В полицейското управление в Пещера постъпил сигнал от свещеник. Той информирал, че от параклис „Света Марина“, намиращ се в землището на Батак е извършена кражба на сумата от 50 лева, които били поставени на икона в параклиса. Служители на РУ-Пещера установили, че автор на посегателството е 17-годишен тийнейджър от Ракитово. Той е предал сумата на органите на реда. В края на миналата седмица в РУ-Велинград бил подаден сигнал от 31-годишна украинска гражданка. В близост до „Боров парк“ тя се простила с портмонето си, в което съхранявала сумата от 650 лева и банкови карти. Криминалисти от полицейското управление в курортния град бързо установили, че апашите са 27-годишна жена от септемврийското село Виноградец и неин 28-годишен съучастник от Велинград. По всички случаи се водят досъдебни производства или преписки.

Двама водачи са задържани от полицаите в Пазарджик. На един от булевардите в Пазарджик автопатрул при полицейското управление в областния град извършил проверка на лек автомобил „Форд“. Неговият 30-годишен водач от София бил зад волана под въздействието на наркотици. Три часа по-късно отново в центъра на града екип на сектор „Пътна полиция“ засякъл „Мерцедес“, управляван от 22-годишна жена от пазарджишкото село Априлци. Оказало се, че тя шофира неправоспособна. Спрямо двамата водачи са образувани бързи производства.          

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик   

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички