Четвъртък, 20 Oct 2022
 
Крими

Полицейският бюлетин на 21 юли 2022 г.

  21.07.2022 15:01             
Полицейският бюлетин на 21 юли 2022 г.

Трима извършители на кражби са установени и задържани от служители на РУ-Пещера и полицейски участък „Изток“ в Пазарджик. В ранните часове вчера в РУ-Пещера бил получен сигнал от частен СОТ. По данни на охранителите дежурен екип на фирмата е засякъл мъж, който извършва кражба в наргиле-бар в родопския град. Той проникнал в помещението през вентилационния отвор, като успял да отмъкне сумата от 25 лева и монети. Апашът бил задържан, а с него започнали работа криминалисти от полицейското управление. Така органите на реда установили, че той е автор на домова кражба, при която успял да вземе сумата от 500 лева, след като влязъл в къща. Освен това е повредил вендинг машина, намираща се в централния парк на Пещера и направил опит да открадне от нея различни безалкохолни напитки. Работата по всички установени случаи продължава под надзора на прокуратурата.

Вчера в полицейски участък „Изток“ се получи сигнал от 40-годишен жител на едноименния квартал. Той съобщил, че докато не намирал в игрална зала неизвестен е задигнал скъп смартфон на стойност от 120 евро. Служители на участъка провели разследване “по горещи следи“ и установили, че автор на посегателството е 21-годишен мъж от пазарджишкото село Хаджиево. У него било открито и скъпоструващото устройство. 78-годишна жена от областния град се оплакала в участъка, че докато пазарувала в хипермаркет се простила с портмонето си. Тя съхранявала в него сумата от 110 лева.  В резултат на предприетите действия бил спипан 40-годишен пазарджиклия. Иззето е портмонето и сумата намираща се в него. По случаите са образувани бързи производства.

Две бързи производства са образувани спрямо шофьори през изминалото денонощие. На улица в Панагюрище автопатрул при полицейското управление в средногорския град спрели за проверка „БМВ“ с водач 19-годишен панагюрец. Оказало се, тийнейджърът бил зад волана под въздействието на наркотици. В местността „Превала“ край Батак автопатрул на местния полицейски участък проверил „Фолксваген“. Оказало се, че зад волана бил 32-годишен от Смолян, което е неправоспособен. Той отказал да бъде тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества. И по двата случая се водят бързи производства.       

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик   


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички