Крими

Пишман-крадци на агнета търкат наровете

  25.07.2022 11:41             
Пишман-крадци на агнета търкат наровете

Група мъже опитали да откраднат три агнета, но били установени и задържани от автопатрул и служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик.

В нощта на петък срещу събота полицейски автопатрул забелязал съмнителен лек автомобил да се движи по пътя между селата Огняново и Синитово. Униформените предприели проверка, но след като спрели колата няколко човека бързо слезли от нея и избягали, в това число и водачът. На място обаче бил задържан 50-годишен мъж от гр. Съединение. Във возилото полицаите намерили и три агнета. Криминалисти от районното управление в Пазарджик започнали разследване на случилото се и установили, че „Фолксваген“-ът с който се придвижвали крадците е с чужди регистрационни табели. Те отговаряли на лек автомобил „Волво“. Не след дълго органите на реда спипали бегълците, а те се оказали четирима мъже на възраст между 20 и 41 години от Раковски и Съединение. И петимата са задържани за срок от 24 часа в ареста на полицейското управление в областния град.

Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата, водят се досъдебни производства, уточняват от Пресцентъра на ОД МВР-Пазарджик.   

(Зн)


Свързани