Спорт

Грандиозно шоу на галавечерта по кикбокс в Пазарджик

  28.07.2022 20:53             
Грандиозно шоу на галавечерта по кикбокс в Пазарджик

За четвърта поредна година спортен клуб Спартак Пазарджик и Община Пазарджик бяха домакини на галавечер по кикбокс за аматьори "YOUNG FIGHTERS KICKBOXING".

Събитието се проведе в парк-остров Свобода и е единствено по рода си, тъй като дава сериозна изява на по-младите бойци да се докоснат до различната страна на спорта - атмосферата на професионалния ринг. Интересът за поредна година бе голям, като клубове от цялата страна – общо 12 на брой, записаха състезатели за участие. 

Тази година се проведоха общо 24 интригуващи битки във всички възрасти, като някои от тях се превърнаха в повод за изключителни положителни емоции и адреналин за присъстващите. 

“Спартак Пазарджик” участва с 8 момчета, като петима от тях спечелиха шампионските пояси, трима останаха с мотивацията да победят следващия път.

 Ето и шампионите от "Спартак Пазарджик":

Ангел Коцев - категорична  победа с технически нокаут

Цветан Насковски - победа с 3-0 точки

Даниел Маринков - категорична победа с технически нокаут

Атанас Димов - победа с 3-0 срещу опитен и титулован противник

Стефан Аджов - категорична победа с технически нокаут след три нокдауна във втория рунд.

 Изключителна игра и на останалите трима бойци от Спартак, които загубиха, но се бориха с всички сили за победа - Атанас Тенев, Стилиян Рибников и Радослав Янъков.

(Зн)

Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички