Пазарджик

В доброволна кръводарителска акция участваха стажанти от ЦСПП при Академията на МВР

  11.08.2022 16:21             
В доброволна кръводарителска акция участваха стажанти от ЦСПП при Академията на МВР

В доброволна кръводарителска акция участваха стажанти от Центъра за специализация и професионална подготовка в Пазарджик при Академията на МВР. Подобни важни и значими акции се провеждат всяка година и възпитаниците на полицейския център са едни от най-активните в цялата област.  Днес специализирани автомобили, лекари и медицински сестри от Районния център по трансфузионна хематология в гр.Пловдив пристигнаха в ЦСПП-Пазарджик и проведоха кръводарителската акция. В нея доброволно взеха участие стажант-полицаи от СДВР, Главна дирекция „Гранична полиция” и Главна дирекция „Жандармерия, специални операции и борба с тероризма”.

Тези чудесни млади хора осъзнават огромното значение на кръводаряването и имат вътрешното убеждение, че стават съпричастни в спасяването на немалко човешки животи. Ръководствата на Академията на МВР и ЦСПП-Пазарджик изразяват своята благодарност към стажантите и им пожелават да продължават да са пример за човечност и хуманно отношение, коментираха от двете ведомства.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички