Спорт

Европейски шампионска и вицешампионски титли за пазарджишкия бадминтон при ветераните

  14.08.2022 07:05             
Европейски шампионска и вицешампионски титли за пазарджишкия бадминтон при ветераните

Чудесно представяне на пазарджишкия бадминтон на провелото се от 7 до 13 август в словенската столица Европейско първенство за ветерани по бадминтон.
Във възрастова група 35+ бившата състезателка на “Бадминтон-скуош клуб Пазарджик” и спортист номер едно на Пазарджик Атанаска Спасова (Верник по мъж) стана европейска шампионка на двойки жени с партньор Мая Добрева. Двете завоюваха титлата при жени двойки в тази възрастова група като на финала победиха двойката на Германия-Стефани Баненберг/Брита Хогрефе с 2:0 гейма. 

Въпреки че е женена в Словения, Наси представлява България и проведе подготовката си в Пазарджик това лято, като бе довела и дъщеричката си София. самата Наси сега бе определена и като "най-усмихнатият член на българската зелегация" на европейското.
Бившият треньор на Атанаска в "Бадминтон скуош клуб Пазарджик" Неделчо Кесов е горд и с второто място в тази възрастова група на Мая Добрева на единично жени, и второто й място на смесени двойки с партньор Пламен Михалев.

(Зн)

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФИРМА ОРАНЖЕРИИ "ГИМЕЛ" АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. БРАТАНИЦА, ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 200 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 710 ЛВ. ТЕЛ. 0888 141 977.

ФИРМА ОРАНЖЕРИИ "ГИМЕЛ" АД ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ ОБЩИ РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ЗЕМЛИЩЕ НА С. МОКРИЩЕ, ОРАНЖЕРИЕН КОМПЛЕКС 500 ДКА, ТРУДОВ ДОГОВОР, ЗАПЛАТА 710 ЛВ. ТЕЛ. 0888 141 977.

ДАВАМ ПОД НАЕМ ДВУСТАЕН. 0988 739 272
Всички