Избори

Областният управител връчи печата на РИК Пазарджик на председателя на комисията

  15.08.2022 13:03             
Областният управител връчи печата на РИК Пазарджик на председателя на комисията

Първата си среща с председателя на РИК Пазарджик проведе днес областният управител Трендафил Величков. Той връчи печата на РИК Пазарджик за предстоящите избори за народни представители на 2 октомври 2022 г., на председателя на комисията Антони Върбев. С РЕШЕНИЕ № 1260-НС от 12 август 2022 г. на Централната избирателна комисия, Районна избирателна комисия в Тринадесети изборен район – Пазарджишки. встъпи в правомощията си от 13.08. 2022 г.

Областният управител Трендафил Величков пожела успешна и ползотворна работа на РИК Пазарджик в подготовката и провеждането на предстоящите избори и допълни, че областна администрация е осигурила технически и материално комисията, създадена е необходимата организация с община Пазарджик и „Информационно обслужване“ АД за обезпечаване работата на РИК Пазарджик. В областната администрация Пазарджик и във всички общини са формирани организационно-техническите екипи, които осъществяват подготовката на изборния процес в координация с администрацията на Министерски съвет. По указания на ЦИК вече тече и организацията на областно ниво за провеждане на демонстрационно гласуване в населените места.

РИК Пазарджик е в състав от 13 членове. Председател е Антони Върбев, зам.-председатели са Христина Ганчева и Васил Стефанов, секретар е Али Чешмеджиев, а членове са: Христо Вълков, Стефан Димитров, Янчо Дрянов, Боряна Дунгарова, Лъчезар Минев, Виолета Ценова, Юсуф Мехмедов, Иванка Гатина, Атанас Петров.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498
Всички