Крими

Полицейският бюлетин на 26 август 2022 г.

  26.08.2022 11:25             
Полицейският бюлетин на 26 август 2022 г.

Двама опитали се да осуетят полицейски проверки са задържани през изминалото денонощие. Вчера по обед на кръстовище в Ракитово полицаи от местния участък спрели за проверка лек автомобил „Мицубиши“ с двама мъже в него. Униформените установили, че в багажното отделение 29-годишният шофьор от Костандово превозвал около 0.7 кубически метра незаконно добита дървесина. Докато трае проверката, пътуващият във возилото 30-годишен костандовец побягнал, а водачът се качил в колата и също се опитал да избяга. Полицаите действали бързо и задържали шофьора, който се оказал и неправоспособен. Неговият спътник се издирва от органите на реда. По случая се водят досъдебни производства.

Снощи в близост до мост „Атлантик“ в Пазарджик автопатрул при РУ-Пазарджик засякъл джип „Ауди“. Униформените подали сигнал със стоп палка на водача да спре. Той обаче не се подчинил и се опитал да избяга. Малко по-късно возилото било спряно, а при проверката се оказало, че 45-годишният шофьор от септемврийското село Ковачево е неправоспособен. Той е задържан в ареста на РУ-.Пазарджик за срок от 24 часа, а спрямо него е образувано бързо производство.

Още трима шофьори са задържани при проверки по пътищата в областта. 19-годишен от Септември е спрян от автопатрул на РУ-Пазарджик. Оказало се, че младият мъж е зад волана под въздействието на наркотици. Аналогичен е и случаят с 32-годишан пазарджиклия, който шофирал след употреба на дрога. 51-годишен септемвриец пък управлявал „Опел“-а си по улиците на гр. Септември с 2.80 промила концентрация на алкохол. Тримата са задържани в арестите на полицейските управления в Пазарджик и Септември. Спряло тях са образувани бързи производства.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички