Спорт

В “Хебър“ - Извадиха Чаворски, Мотора и Кременович от първия отбор

  09.09.2022 08:08             
В “Хебър“ - Извадиха Чаворски, Мотора и Кременович от първия отбор

ПАЗАРДЖИК. От сряда футболистите Тодор Чаворски-Тото, Емануил Манев –Мотора и Милан Кременович са извадени от първия отбор на ФК „Хебър“ и са пратени да тренират с дубъла на Спас Гигов-Фокера, съобщиха запознати за „Знаме“. Наша проверка показа, че това е така.

Футболистите няма как да разтрогнат с Хебър след като трансферният прозорец затвори на 6 септември, а и имат договори до зимата, така че ще тренират в т.нар. „аварийна група“ и ще се надяват треньорът Фулвио Пеа да прибегне до услугите им, ако някой от основния състав на техния пост се контузи.

Нападателят, халфът и защитникът не коментират темата, а от клуба засега запазват мълчание. Неофициално се коментира, че любимците на публиката Чаворски и Манев са опитали да си търсят нови отбори. В съблекалнята пък е казано, че тъй като групата на „Хебър“ е  рекордно набъбнала на 28 човека треньорският щаб е преценил, че трябва да я редуцира, но ще разчита на изпратените в резервната група при нужда.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички