Други

Панагюрска фитнес инструкторка впечатлява в ”Игри на волята”

  11.09.2022 09:28             
Панагюрска фитнес инструкторка впечатлява в ”Игри на волята”

Екзотична и атлетична панагюрка, която е бивша състезателка по спортни танци на СК „Импулс” и дава фитнес съвети, влезе в четвъртия сезон на риалити шоуто „Игри на волята“, което тръгна по Нова телевизия. 29-годишната Велислава Ангелова е сред запомнящите се участници и изпъква не само с изваяно тяло и заразителна усмивка, но и с красота. Вели е амбициозна майка на две породени момчета, грижеща се и за дъщерята от първия брак на съпруга си. Тя сподели, че би се радвала да има още две деца. Усмихната и позитивна, панагюрката успешно се справя с всичките си роли – грижовна майка, перфекционист в работата си и стилна дама. С чувство за хумор тя споделя, че не се притеснява как ще се справи с предизвикателствата на риалитито, защото за една майка на три деца всеки ден от ежедневието е „Игри на волята“.

Велислава е завършила НСА, специалност „Спортни танци”, а от 2016 г.работи за сайта „Фитнес у дома”, в който е сертифициран инструктор.

(Зн)

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички