Други

Стоичков идва в Пазарджик да представи книгата си

  14.09.2022 15:45             
Стоичков идва в Пазарджик да представи книгата си

Христо Стоичков ще гостува в Пазарджик на 23 септември, петък, за да представи биографичната си книга „Христо Стоичков. Историята”, написана в съавторство с Владимир Памуков. Това съобщи днес председателят на сдружение „Пазарджик спортува” Ренета Камберова.

„Събитието ще се проведе в зала „Васил Левски” от 16,30 часа. Всеки, който желае, ще може да си закупи книгата, да получи автограф от Стоичков и да се снима с него”, коментира олимпийската медалистка от Рио де Жанейро пред журналисти и спортисти по-рано днес.

Официалната биография на Камата представя на 400 страници лични истории за живота и кариерата на най-големия български футболист с много цветни снимки. „Христо Стоичков. Историята“ не е книга само за футбола, а и за живота. В нея единственият български футболист, носител на „Златна топка“, допуска публиката близо до себе си.Написана в съавторство със спортния журналист Владимир Памуков - носител на наградата за спортна журналистика „Черноризец Храбър“, книгата разказва за смайващото пътешествие на едно момче от уличката на съседния блок до стохилядната сцена на „Камп Ноу“.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички