Понеделник, 19 Дек 2022
 
Избори

Отборът на Промяната чисти отпадъци и участва в тенис турнир

  17.09.2022 12:53             
Отборът на Промяната чисти отпадъци и участва в тенис турнир

Много боклук и изцапано остана след управлението на ГЕРБ, казва Петър Куленски

Отборът на „Продължаваме Промяната“ – Пазарджик подкрепи най-мащабната доброволческа инициатива на bTV  - „Да изчистим България заедно”.

В почистването на спортната площадка до ОУ „Христо Смирненски” в град Пазарджик участие взе кандидатът от листата за Пазарджишка област Петър Куленски, докато Таня Колчакова-Янева се включи в почистването на коритото на река Тополница край село Калугерово.

 „Децата ни заслужават да живеят в по-чист град, а ние можем да се погрижим затова. Благодаря за поканата на нашите приятели да се включа като доброволец и с двете си ръце да спомогна да направим България по-чиста. Инициативата продължава 17 години и е добре да си довършим работата, като на всеки 17 септември да изхвърляме стария боклук. На децата трябва да им е приятно, но и трябва да им дадем пример, че трябва да пазят чисто или да почистват сами”, каза вторият в листата на „Продължаваме Промяната“ за областта Петър Куленски.

В програмата на „Продължаваме Промяната“ е заложено безплатно и качествено образование, безплатни учебници за всички ученици до 12 клас и редовна актуализация на учителските заплати на ниво 125% от средната работна заплата.

„Поговорката „Здрав дух в здраво тяло” напълно важи за днешния ден. Чистотата е здраве, но трябва сами да се погрижим да я постигнем. Тази народна мъдрост важи и за държавата ни след управлението на ГЕРБ, които 12 години се стараха да „цапат” каквото и където могат с мръсните си ръце. Сега ние можем да „излекуваме” държавата от тази „болест”. Затова ни подкрепете с бюлетина номер 9 на 2 октомври”, призова Петър Куленски.

Днес други представители от отбора на Промяната – Андрей Гечев и Слав Иванов, участваха в тенис  турнир в град Пещера. Двамата се представиха достойно сред силната конкуренция.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички