Други

Любен Чаталов и Камелия Кондова гостуват на Първия бардфест в Панагюрище

  17.09.2022 08:20             
Любен Чаталов и Камелия Кондова гостуват на Първия бардфест в Панагюрище

Две музи – на музиката и поезията си дават среща

На 16 и 17 септември в Панагюрище си дават среща две музи - на поезията и на музиката. А добрата поезия, облечена в красивата музика на акустична китара, е особена емоция, различен вид преживяване, нежна среща на сродни души. Ще бъдем очи в очи, душа в душа с обичани български изпълнители на авторска музика, обещават организаторите от НЧ „Виделина 1865“. Изявата с финансовата и морална подкрепа на приятели-ентусиасти ще направят Първата творческа среща на поетите с китари „Панагюрище 2022” факт.

Вие също може да станете част от Първия бардфест. Програмата и участниците си заслужават. Сред тях са любимците на няколко поколения – актьорът Любен Чаталов и поетесата Камелия Кондова, които живеят недалеч от града на Райна Княгиня.

Вчера публика привлече видеофестът с прожекция на клипове и филми на български бардове в Музикална зала „Духов оркестър” на НЧ „Виделина 1865”. Малко по-късно пак там с „Памет за приятели” бяха почетени Пламен Ставрев, Гриша Трифонов, Бойко Георгиев, Славимир Генчев и Томи Наплатанов. „Поезия и музика” н Пламен Сивов. От 18,30 часа снощи започна концертът на изпълнителите на българска авторска песен с участието на много творци.

Днес, събота, от 11 часа в Градския парк е концертът на открито с базар на музикални албуми, книги и др. Той е посветен на новата творческа и учебна година.

 (Зн) 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички