Крими

Полицейският бюлетин на 20 септември 2022 г.

  20.09.2022 12:47             
Полицейският бюлетин на  20 септември 2022 г.

Трима са задържани за незаконна сеч в Пещера, а четвърти за съхранение на незаконно добита дървесина в Белово. В РУ-Пещера постъпил сигнал от РИОСВ-Пазарджик за незаконна сеч на широколистна дървесина от територията на резервата „Купена“. При проведените действия по разследване от служители на група „Криминална полиция“ и полицейски инспектори от териториална полиция при РУ-Пещера скоро били установени извършителите„ Оказали се трима мъже на възраст между 18 и 64 години, всичките от родопския град. По случая се води преписка.

Вчера служители на РУ-Септември извършили проверка в жилището на 67-годишен мъж от Белово. Вътре органите на реда открили 4 кубически метра широколистна дървесина, която не била маркирана с контролна горска марка. Освен това стопанинът не разполагал с никакви документи за произхода на дървата. Спрямо него се води досъдебно производство.

Двама са задържани в РУ-Пазарджик заради извършени от тях вандалски прояви. При два дни на улица в пазарджишкото село Гелеменово вандал счупил предно и задно стъкло на паркиран лек автомобил „Опел“. Возилото било ползвано от 29-годишен жител на селото. Служители от полицейското управление в областния град установили, че автор на посегателството е 30-годишен от същото село.

В средата на юни 49-годишният собственик на павилион в центъра на пазарджишкото село Дебръщица подал сигнал в полицията. Той се оплакал, че неизвестен е счупил витринно стъкло и амбалаж. Служители от сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик поели случая. След близо тримесечно разследване и активна работа те установили, че авторът на посегателството е 52-годишен криминално проявен пазарджиклия.   

Един е пострадал при пътен инцидент. Катастрофата е станала вчера рано сутринта на пътя между Пазарджик и съседното село Звъничево. 72-годишен водач на лек автомобил „Мицубиши“ от същото село се блъснал в задната част на движещ се пред него пътнически микробус „Мерцедес“, управляван от 66-годишен жител на септемврийското село Варвара. В резултат на удара шофьорът на японското возило е транспортиран и настанен в МБАЛ-Пазарджик с фрактура на таза, без опасност за живота. На местопроизшествието е извършен оглед, образувано е досъдебно производство.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик     


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички