Четвъртък, 22 Дек 2022
 
Пазарджик

В НУ “Отец Паисий“-Пазарджик участваха в Дарителска акция “Вместо цвете, дари надежда“

  22.09.2022 09:58             
В НУ “Отец Паисий“-Пазарджик участваха в Дарителска акция “Вместо цвете, дари надежда“

В първия учебен ден учениците от НУ „Отец Паисий“ Пазарджик се присъединиха към вълната на съпричастност към пострадалите от наводненията в карловските села, а трагедията на пострадалите хора продължава да ги вълнува. Призивът е - вместо да купуват цветя за учителите, деца и родители да направят дарение за бедстващите. В последните седмици станахме свидетели на огромна човешка трагедия. Хиляди хора от Карловско изгубиха всичко, което имаха, останаха без дом, без прехрана, без възможност за оцеляване.Учениците от 4А клас с класен ръководител Гергана Комсийска и всички родители съпричастно се включиха в кампанията за набиране на средства за пострадалите от наводненията в Карловско. Децата бяха развълнувани, че могат да помогнат с един малък жест и с голямо сърце. Родителският актив отчете сумата от 262 лв., които ще бъдат преведени по обявена дарителска сметка:

IBAN: BG81FINV91508416025382

BIC FINVBGSF

ПИБ АД-КЛОН КАРЛОВО, УЛ. ГЕНЕРАЛ КАРЦОВ 6

Наводнението, породено от обилните и непрестанни дъждове, доведе до разруха в тези населени места. Стотици български домакинства загубиха за един миг своите домове и покъщнина. Материалните щети са огромни, а хората не виждат изход от тази ситуация. Това, което всички заедно можем да направим, е да покажем на нашите пострадали сънародници, че не са сами. Само обединени заедно, ставаме силни, коментират от НУ "Отец паисий". И припомнят:

 Желаещите да помогнат могат да се включат и с изпращане на SMS с текст DMS POMAGAME на кратък номер  17 777!

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички