Избори

“Възраждане“ разкри документи от тайна комуникационна стратегия на правителството за въвеждане на еврото

  23.09.2022 08:34             
“Възраждане“ разкри  документи от тайна комуникационна стратегия  на правителството за въвеждане на еврото

През седмицата "Възраждане" организира пресконференция, на която оповести тайна комуникационна стратегия на правителството за въвеждане на еврото в България. Оказва се, че под натиск от Европейската комисия и Европейската Централна Банка управляващите готвят тайно пропагандна кампания, за да убедят българските граждани да заменим лева с евро. Според изнесените данни, комуникационната стратегия е направена преди да бъде изготвен анализ за въвеждането на еврото в България и в нея се говори само за ползи, но не и за рискове. А когато държавата направи анализ, вероятно няма да го представи на обществеността. Ще бъде оповестена публично смекчена версия, обслужваща нуждите на поръчителя и на пропагандатора

Важно е да знаем, че от административния чиновник до ПР-а всички застават зад кампания, която ще ни лъже, ще ни манипулира и ще ни повтаря, че искаме еврото, докато си помислим, че наистина го искаме. За целта е съставен „Координационен съвет за еврото“, с който работи екип по комуникации, с участието дори на ДАНС и ГДБОП. 

В комуникационната стратегия е изписано, че за да ни убеждават  ще бъдат активирани платените от чужди фондации НПО-та и журналисти, подобно на ситуацията с Ковид 19, които ще пишат статии и ще правят предавания и репортажи по темата. Цел на пропагандната кампания са всички хора, дори децата, които ще бъдат достигани през образователните им платформи.

Ще бъдат ангажирани всички възможни канали за информация – телевизии, радиа, НПО-та, платени от чужди фондации, външна реклама, институции - общини, банки, застрахователи, училища, университети, синдикати, асоциации, инфлуенсъри, интернет страници, социални медии, ще има бус, който ще пътува, за да ни убеждава, че искаме еврото, дори в най-отдалечените места на страната ни, където комуникациите са ограничени.

Домакинствата ще получат безадресни пратки с материали, ще бъдат достигани чрез имейл маркетинг, ще организират събития, за да ни ангажират с процеса, да ни разкажат историята за това как унищожават българския лев по начин, по който тази история да ни хареса, да ни направи съпричастни, да ни убеди, че имаме нужда от това.

Ще направят българска версия на евро монети, които ще може да си закупим първи, за да убедят българите, че това е патриотично и родолюбиво.

Цялата тази стратегия ще има говорител на пропагандата. Всички ангажирани експерти и институции ще ни говорят спуснатото от европейските бюрократи. Те искат да се откажем от българския лев и от финансовия суверенитет на страната. Да изглежда, че го правим с радост.

Другата гледна точка, тази за рисковете, ще бъде заглушена. Всеки търговец, ще бъде заплашен от това да попадне в „черен списък“, ако не е сътрудничещ. Всеки експерт, общественик или политик, който иска да ни каже истината, няма да има достъп до медии и обществена изява. През цялото време на провеждане на комуникационната стратегия ще ни  проучват, ще ни питат, за да разберат как се справя пропагандата и където е нужно ще инвестират още повече пари, докато успеят да ни убедят, че искаме еврото.

Това е записано в тайната Комуникационна стратегия, която е публикувана на информационните канали на „Възраждане” – сайт, страници в социалната мрежа Фейсбук и др.

„Възраждане“ ще предизвика обществен дебат по темата за еврото. Тема, която засяга поколения българи и не може да бъде решавана с тайните комуникационни стратегии и без задълбочен анализ от което и да е правителство.

Призоваваме българите на 2 октомври да ни дадат доверието си, защото ако от опозиция „Възраждане“ се превърне в управляваща политическа организация, планът за въвеждане на еврото ще бъде спрян още в първия ден от управлението.

Платена публикация


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички