Други

Илия Ангелов се подразни от гаф в “Последният печели“

  25.09.2022 08:17             
Илия Ангелов се подразни от гаф в “Последният печели“

Вокалистът на „Диана Експрес” и наш съгражданин Илия Ангелов не се сдържа и коментира гаф на сценаристите на "Последният печели" в социалните мрежи. Подразни го това, че грешката касае и него, и групата на Митко Щерев.

„Песента "Малка балада за Пловдив" е изпята от Васил Найденов през 1980-а, а не през 1981 година. По това време "Диана експрес" е наказана да не пътува и Митко Щерев записва песента с Васко! През 1981 г. групата е вече с друг състав!”, написа фронтменът на легендарната рок група, в която зад барабаните се вихри другият пазарджиклия Бисер Йосифов. „Диана Експрес” миналия уикенд заби във Враца на традиционния Врачански есенен панаир и се радваше на обичта на публиката. Илия Ангелов пък обича да гледа „Последният печели” и колегата си Орлин Горанов, но не за да критикува сценаристите. Гласовитият певец знае, че който не работи, той не греши.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички