Други

Бюлетините за изборите в неделя са вече в Пазарджик

  27.09.2022 11:57             
Бюлетините за изборите в неделя са вече в Пазарджик

С бюлетини ще се гласува в секциите с до 300 избиратели, в нашата област такива са 29
Бюлетините за изборите за народни представители на 2 октомври бяха доставени днес пред Областна администрация Пазарджик. Общият им брой за произвеждането на изборите в област Пазарджик е 237 500. Упълномощени представители на Областния управител и на РИК Пазарджик, получиха бюлетините от печатницата в София.
При засилена полицейска охрана те бяха транспортирани до Областна администрация Пазарджик и днес ще бъдат предадени по график на общинските администрации с ескорт от МВР. Общините ще съхраняват бюлетините в помещения, определени със заповед на областния управител и охранявани от служители на МВР.
Гласуването с бюлетини ще се осъществи в секциите с до 300 избиратели. В останалите секции гласуването ще бъде с машини. В област Пазарджик с под 300 избиратели са 29 броя СИК, а секциите, в които ще се гласува само с машина са 320, в тези секции ще има и хартиени бюлетини, с които ще може да се гласува в случай, че възникне непреодолима повреда на специализираните устройства за електронно машинно гласуване /СУЕМГ/.
Заедно с бюлетините бяха, получени и 15 позиции материали – протоколи, пликове за запечатване на протоколите на СИК, отличителни знаци на членовете на СИК и други изборни книжа, които ще бъдат разпределени на 12-те общини в областта.
(Зн)

Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички